عزم مدیریت شهری برای پشتیبانی از تولید و مصرف محصولات ارگانیك
به گزارش مسیرساز مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار اظهار داشت: جشنواره ارگانیك سبب افزایش تولید و مصرف این محصولات شده است.
به گزارش مسیرساز به نقل از مهر، سید سعید راد به برخی اظهار نظرها در ارتباط با كاهش میزان تولید در روش كشت و تولید ارگانیك اشاره نمود و اضافه كرد: حجم قابل توجهی از میوه و تره بار كشور از زمان برداشت محصول تا هنگامی كه به دست مصرف كننده می رسد، بنا به دلایل مختلف از بین می رود كه اگر بتوانیم میزان اتلاف این حجم را به حداقل برسانیم و علاوه بر آن، به سمت و سوی تولید محصولات ارگانیك برویم، می توانیم پاسخگوی بخش وسیع تری از نیاز داخلی باشیم. وی با اشاره به مبحث قیمت بالاتر محصولات ارگانیك نسبت به محصولات غیر ارگانیك اظهار نمود: بخشی از این مبلغ، هزینه ای است كه افراد پس از مصرف مواد غذایی ناسالم باید برای درمان پرداخت كنند و البته این هزینه به جز درد و رنجی است كه فرد بیمار متحمل می شود، ضمن اینكه افزایش تولید در تعدیل قیمت محصولات ارگانیك و كاهش اختلاف قیمت آنها با محصولات معمولی می تواند موثر باشد. مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در انتها با تاكید بر نقش رسانه ها در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به شهروندان، خاطرنشان كرد: در راه اصلاح فرهنگ غذایی و ترویج تولید محصولات ارگانیك، این سازمان رسانه ها را یار و یاور خود می داند و با عنایت به در پیش بودن «یازدهمین جشنواره ارگانیك تهران» امیدواریم تا آخر جشنواره در كنار ما باشند. گفتنی است، «یازدهمین جشنواره ارگانیك تهران» از بیست و دوم تا سی ام آذر ماه جاری در بوستان گفت وگو برگزار می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب