مسیرساز
اردبیلی:

زنان پیشران تقویت سرمایه اجتماعی و کنشگری محله محور هستند

زنان پیشران تقویت سرمایه اجتماعی و کنشگری محله محور هستند

مسیرساز: مشاور زنان و خانواده شهردار تهران از تقویت نقش زنان و دختران در کنشگری اجتماعی و محله محور آگاهی داد.


به گزارش مسیرساز به نقل از مهر، مریم اردبیلی مشاور زنان و خانواده شهردار تهران با اشاره به ایجاد ۱۱ قرارگاه تخصصی در قالب رویداد «ایران پیروز» اظهار نمود: قرارگاه «دختران، زنان، خانواده و جوانی جمعیت»، به عنوان یکی از قرارگاه های تخصصی در رابطه با ماموریت مرکز زنان و خانواده، با رویکرد تقویت سرمایه اجتماعی بانوان و خانواده ها و همین طور فراهم کردن زمینه برای کنشگری مؤثر زنان و دختران در سطح شهر فعالیت خواهد نمود.
وی اضافه کرد: در تعریف ماموریت این قرارگاه، زنان و دختران به عنوان یکی از پیشران های مهم همبستگی و کنشگری اجتماعی مورد توجه قرار گرفته اند و تلاش می شود با شناسایی نیازها و ظرفیتهای آنان، میدان های بیشتری برای حضور و نقش آفرینی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بانوان فراهم گردد.
اردبیلی با اشاره به محورهای مأموریتی این قرارگاه افزود: صیانت از حریم خانواده و شکوفایی ظرفیت تمدنی بانوان ایرانی از محورهای اصلی این قرارگاه است و در کنار آن، مطالبی همچون تقویت هویت دختران و زنان، تحکیم بنیاد خانواده، دفاع از ازدواج و فرزندآوری و سودجستن از ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بانوان دنبال خواهد شد.
مشاور زنان و خانواده شهردار تهران اشاره کرد: یکی از نگاههای مورد توجه، پاسخ گویی به نیازهای اختصاصی زنان و دختران و ایجاد زمینه برای شکوفایی ظرفیتهای آنان در حوزه های مختلف است. همین طور استفاده از ظرفیتهای قانونی و مدیریتی و طراحی مشوق های مؤثر برای دفاع از ازدواج، فرزندآوری و تحکیم خانواده، از دیگر محورهای مورد توجه در این قرارگاه خواهد بود.
وی با تکیه بر نقش زنان در تقویت سرمایه اجتماعی اضافه کرد: نگاه ما این است که زنان و دختران نه فقط به عنوان گروه هدف برنامه های اجتماعی، بلکه به عنوان کنشگران و صاحبان نقش در پروسه حل مسایل اجتماعی دیده شوند، به همین دلیل، شبکه سازی ظرفیتهای مردمی و محلی می تواند زمینه حضور مؤثرتر بانوان را در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی فراهم آورد.
اردبیلی خاطرنشان کرد: قرارگاه «دختران، زنان، خانواده و جوانی جمعیت» در کنار سایر قرارگاه های «ایران پیروز»، قسمتی از یک شبکه بزرگ تر برای فعال سازی ظرفیتهای مردمی در محلات تهران است؛ شبکه ای که هدف آن پیوند دادن ظرفیتهای موجود با نیازهای واقعی شهروندان و حرکت به سوی خدمت رسانی مسئله محور و محله محور است.
وی تصریح کرد: در این راه، توجه همزمان به زن، خانواده و محله می تواند زمینه ساز تقویت سرمایه اجتماعی، افزایش مشارکت عمومی و ایجاد زمینه های مناسب برای حل مسایل اجتماعی و فرهنگی شهر تهران باشد.
1405/05/25
22:15:00
0.0 / 5
3
تگهای خبر: شهردار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

مسیر ساز
مسیر ساز
masirsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسیرساز محفوظ است : ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۵

مسیرساز

حمل و نقل و راهسازی

مسیرساز، راهنمای جامع شما در دنیای حمل و نقل و جاده‌سازی ، آخرین تحولات و اخبار