۲۰ هزار کارگر از فولکس واگن رفتنی شدند
مسیرساز: به گزارش مسیرساز، فولکس واگن اعلام نمود: همزمان با تجدید ساختار فعالیت هایش در آلمان برای مواجهه با تقاضای نامتعادل برای خودروهایش، حدود ۲۰ هزار کارمند تا پایان دهه جاری، داوطلبانه این شرکت را ترک خواهند کرد.
به گزارش مسیرساز به نقل از ایسنا، «گونار کیلیان»، مدیر منابع انسانی و عضو هیأت مدیره فولکس واگن، سه شنبه در مجمع کارگران در ولفسبورگ اظهار داشت: این نتیجه نشان داده است که برنامه های تغییر ساختار شرکت در راه درست قرار دارند.
«کیلیان» اظهار داشت: با پیشرفت قابل توجه در هزینه های کارخانه در ولفسبورگ و تعدیل نیرو به روشی مسئولانه در ۶ پایگاه آلمانی فولکس واگن، به تحول خود سرعت می دهیم. حدود ۲۰ هزار نفر تا سال ۲۰۳۰ از شرکت اخراج خواهند شد.
بزرگترین خودروساز اروپا به علت افزایش هزینه ها، تقاضای ضعیف تر در اروپا و ظهور سریع رقبای چینی، ظرفیت تولید و تعداد کارکنان خود در آلمان را می کاهد.
طبق گزارش بلومبرگ، مدیریت برند فولکس واگن و رهبران کارگری در دسامبر، توافق کردند که ظرفیت تولید آلمان را بیشتر از ۷۰۰ هزار دستگاه کاهش دهند و تعداد کارکنان را تا پایان دهه، به ۳۵ هزار نفر برسانند.
برندهای آئودی و پورشه هم برای کاهش هزینه ها، مشاغل را کم می کنند.
منبع: masirsaz.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب