مسیرساز
امسال انجام می شود

سرمایه گذاری ۱۵۴ هزار میلیارد تومانی در بنادر

سرمایه گذاری ۱۵۴ هزار میلیارد تومانی در بنادر

به گزارش مسیرساز، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۹ همت از جانب سازمان بنادر و دریانوردی و هم ۵۵ همت توسط بخش غیردولتی پروژه سرمایه گذاری در بنادر تعریف شده است.


به گزارش مسیرساز به نقل از ایسنا، علی اکبر صفایی در جلسه ویژه اعضای شورای مدیران ارگان های دریایی کشور که با حضور برخی مقامات و مسئولین کشوری ذی ربط در محل سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد، عنوان کرد: یک سال تا پایان دولت سیزدهم باقی مانده و از شورای ارگان های دریایی که از سابقه بسیار بالایی برخوردار می باشد و در حوزه دریا رکن اصلی و مهم ترین بخش دریایی کشور به حساب می آید، انتظار داریم طی مدت زمان باقی مانده با رویکرد ویژه ای در راه تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور گام بردارد.
ضرورت ایجاد هرچه سریع تر ستاد اجرایی سازی سیاست های کلی توسعه دریا محور
وی بر تشکیل هر چه سریع تر ستاد اجرایی سازی سیاست های کلی توسعه دریامحور تصریح کرد و اضافه کرد: مهم ترین مساله اینست که اجازه ندهیم کار روی زمین بماند و پیشبرد اهداف و برنامه ها از هر چیزی مهم تر است و مهم نیست که کدام بخش این کار را می کند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تکیه بر این که ارگان های دریایی از سابق طولانی برخوردار می باشند و دارای تجربیات بسیاری در حوزه دریایی هستیم، تصریح کرد: مجموعه ناوگان کشتیرانی ما در منطقه بزرگ ترین است و صنایع ما در حوزه دریا رشد کرده اند و توانسته ایم کشتی بسازیم و به کشورهای دیگر تحویل دهیم.
باید در راه توسعه دریا محور برنامه محور حرکت کرد
صفایی ضمن اشاره به این که مصوب شد که دستگاه ها در راه تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور به صورت برنامه محور حرکت کنند، اظهار داشت: ما بعنوان ارگان های دریایی و مهم ترین بخش تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور باید ظرف یک سال آینده با اقدامات ویژه پیش برویم و در مقابل مردم و خداوند شرمنده نباشیم، برخی دستگاه ها در حوزه دریا اقدامات مهمی داشته اند و مهم ترین مساله در برهه کنونی حرکت به صورت برنامه محور است.
وی افزود: مجموعه ارگان های دریایی باید عامل چرخیدن چرخ دریایی کشور باشند و برخی دستگاه ها اگر امروز در مورد این گردش کوتاهی کنند، چرخ تجارت خارجی کشور می خوابد؛ باید بدانیم که اپراتورهای دریایی و بندری اگر یک ساعت کار نکنند، اقتصاد کشور گرفتار صدمه می شود و چرخ صنعت دریایی باید با بهترین کیفیت بچرخد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تکیه بر این که ارگان های دریایی باید عملکرد دولت در جهت توسعه دریامحور را تهیه و عرضه کنند، خاطرنشان کرد: ارگان های دریایی در راه تحقق سیاست های کلی توسعه دریامحور به فرمان مقام معظم رهبری لبیک گفته اند و باید تمامی دستگاه ها و ارگان های دریایی، اقدامات صورت گرفته را تجمیع کنند تا به دولت عرضه شود. در این خصوص باید برنامه محور پیش برویم و در دولت سیزدهم در حوزه دریامحور، عملکرد مطلوبی داشته باشیم.
صفایی تصریح کرد: باید زحمات صورت گرفته نشان داده شود و در سالهای آتی با برنامه ریزی بهتر و منسجم تر با محوریت معاون اول رئیس جمهوری پیش برویم بطور حتم با تحقق این سند بالادستی، حوزه دریایی کشور روزهای روشنی پیش رو خواهد داشت.
میزان سرمایه گذاری سازمان بنادر در بنادر کشور از سال ۱۴۰۱ تا کنون
وی با بیان این که سازمان بنادر و دریانوردی از محل منابع داخلی خود در سال ۱۴۰۰ معادل ۲۸ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۴۲ همت پروژه و در سال ۱۴۰۲ معادل ۵۳ همت پروژه سرمایه گزاری نموده است، اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۹ همت پروژه سرمایه گذاری از جانب سازمان بنادر و دریانوردی تعریف شده است.
میزان سرمایه گذاری بخش غیردولتی
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره سرمایه گذاری صورت گرفته از جانب بخش غیردولتی در بنادر کشور طی سه سال گذشته، بیان نمود: در سال ۱۴۰۰ معادل ۴ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۲ همت پروژه و در سال ۱۴۰۲ معادل ۳ همت پروژه از جانب بخش خصوصی در بنادر کشور مدنظر قرار گرفته و در سال ۱۴۰۳ هم ۵۵ همت پروژه از جانب بخش غیردولتی به منظور سرمایه گذاری در بنادر کشور، تعریف شده است.
میزان سرمایه گذاری در بنادر کشور توسط سازمان بنادر و بخش غیردولتی
صفایی ضمن اشاره به میزان سرمایه گذاری در بنادر کشور توسط سازمان بنادر و بخش غیردولتی طی سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲، اعلام نمود: در سال ۱۴۰۰ معادل ۳۲ همت پروژه، در سال ۱۴۰۱ معادل ۴۴ همت پروژه، در سال ۱۴۰۲ معادل ۵۶ همت پروژه مدنظر قرار گرفته است و در سال ۱۴۰۳ هم معادل ۱۵۴ همت پروژه سرمایه گذاری توسط سازمان بنادر و دریانوردی و بخش غیردولتی، تعریف شده است.
اهم پروژه های اجرا شده سازمان بنادر و دریانوردی در دولت سیزدهم
وی مهم ترین پروژه های اجرا شده سازمان بنادر و دریانوردی در دولت سیزدهم را شرح داد و عنوان کرد: ساخت و بهره برداری از فاز ۳ پایانه کانتینری مجتمع بندری شهید رجایی، ساخت و تکمیل بندر چند منظوره خمیر، افزایش ظرفیت کانتینری بندر شهیدرجایی به منظور پذیرش کشتی های ۱۸ هزار و ۴۰۰ TEU، احیای خلیج گرگان و بندر ترکمن، ساخت و تکمیل بندر چندمنظوره سیریک، ساخت و تکمیل بندر چند منظوره اروندکنار، ساخت و بهره برداری از ۵۰ فروند انواع شناورهای دریایی و تجهیزات دریایی در داخل کشور همچون اقدامات مهم انجام شده است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: تجهیز بنادر کشور به تعداد ۱۵۰ دستگاه انواع تجهیزات بندری توسط بخش غیردولتی، خرید و بهره برداری از ۳۳ فروند شناور جدید در دریای خزر، ساخت و بهره برداری از ۵۵۰ هزار تن انواع ترمینال های مکانیزه غلات، جذب بیشتر از ۷۵ همت سرمایه گذاری بخش غیردولتی در بنادر، ساخت بندر مسافری چمخاله، ساخت بندرگاه نخل ناخدا، ساخت و بهره برداری از بندر بوموسی، توسعه سواحل مکران و هم ساخت ترمینال مسافری همراه با اسکله بندر بوشهر از دیگر اقدامات مهمی است که میتوان به آن اشاره نمود.
مهم ترین پروژه های در دست اقدام سازمان بنادر
صفایی در مورد مهم ترین پروژه های در دست اقدام سازمان بنادر و دریانوردی، اعلام نمود: جذب سرمایه گذار بخش خصوصی خارجی، ساخت بندر گناوه، ساخت کشتی سازی و سیلوهای غلات در بندر انزلی، ساخت بندرگاه ریگ، طراحی و تولید نرم افزار جامع بندری، ساخت اسکله رو-رو ریلی کانتینری و سیلوی غلات بندر امیرآباد، ساخت منطقه بزرگ مسافری و گردشگری در بندرعباس، ساخت سیلوهای غلات و تجهیزات بندری و دریایی بندر امام خمینی (ره) و سرمایه گذاری چین همچون مهم ترین پروژه های در دست اقدام همسو با توسعه دریامحور از جانب سازمان بنادر و دریانوردی است.




منبع:

1403/02/19
10:33:10
5.0 / 5
107
تگهای خبر: تولید , دستگاه , راه و شهرسازی , ساخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
مسیر ساز
مسیر ساز
masirsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسیرساز محفوظ است

مسیرساز

حمل و نقل و راهسازی