مسیرساز

پرسودترین مشاغل خانگی برای بانوان

پرسودترین مشاغل خانگی برای بانوان

به گزارش مسیرساز، معمولاً در مشاغل خانگی یک یا چند عضو خانواده در فضای خانه بدون اینکه مزاحمتی برای همسایگان خود ایجاد کنند، کالایی را تولید یا خدماتی را عرضه می کنند. مراقبت از فرزند، والدین سالمند، معلولیت و ایجاد شغل دوم همچون دلایلی است که می تواند افراد را به سمت این مشاغل هدایت کند.


به گزارش مسیرساز به نقل از ایسنا، امکان دارد در میان خانواده یا اطرافیان خود کسانی را داشته باشید که در خانه برای خود کسب و کاری راه انداخته باشند. آنها با تهیه غذای خانگی، خیاطی، شیرینی پزی، خشک کردن میوه، محصولات خویش را بیشتر از طریق شبکه های اجتماعی به فروش می رسانند یا کسانی که با تشکیل کانال هایی در این شبکه ها با ساختن کلیپ و پرداختن به زندگی روزمره، مطالب آموزشی و جذابی را به مخاطبان خود عرضه می دهند و با گرفتن تبلیغات درآمد زایی می کنند. این ها نمونه هایی کوچک از این نوع کسب و کار است. تنوع در این نوع کسب و کارها بسیار زیاد است. شما می توانید با کمی خلاقیت و با سرمایه اندک برای خود شغلی ایجاد کنید و به درآمدزایی بالا برسید.
کسب وکار خانگی

معمولاً در مشاغل خانگی یک یا چند عضو خانواده در فضای خانه بدون اینکه مزاحمتی برای همسایگان خود ایجاد کنند، کالایی را تولید یا خدماتی را عرضه می کنند. مراقبت از فرزند، والدین سالمند، معلولیت و ایجاد شغل دوم همچون دلایلی است که می تواند افراد را به سمت این مشاغل هدایت کند. معمولاً این شیوه کسب و کار در بین زنان خانه دار طرفداران بیشتری دارد. آنها می توانند با سرمایه اندک شغلی برای خود ایجاد کنند و درآمدی داشته باشند. مدیریت همزمان امور خانه و کار، ایجاد درآمد، کمک به معیشت خانواده، مراقبت از فرزندان همچون مزایای مهم این نوع از مشاغل برای بانوان است. به علت گسترش شبکه های اجتماعی و تنوع زیاد کسب وکارهای خانگی، کشش به سمت این نوع مشاغل افزایش پیدا کرده است.
الهام یک مادر 32 ساله بابلی است و یک پسر 7 ساله دارد. حدودا 2 سال است که کار شیرینی پزی در منزل را شروع کرده است. او که فارغ التصیل رشته روانشناسی است و پیش از شروع این کار در چند موسسه در رابطه با رشته تحصیلی خود کار می کرد. در رابطه با اینکه چرا این شغل را برگزیده است، می گوید: زمانیکه کار را شروع کردم در اوج کرونا قرار داشتیم مهدهای کودک بسته شده بودند و نمی توانستم فرزند خردسالم را به کسی بسپارم و به کار بیرون از خانه فکر کنم در نهایت یک مسیری در زندگی ام قرار گرفت که سبب شد که به فکر استارت زدن کاری برای خودم بیافتم. می خواستم کاری را شروع کنم که فقط بعد مالی آن نباشد و انگیزه ام در بین راه از بین نرود و بتوانم کار را ادامه بدهم. مسلما کاری را که شروع می نماییم برای اینکه به درآمد برسد به زمان احتیاج دارد. به خصوص کاری که درون خانه باشد و بدون هیچ پیش زمینه ای بخواهید از راه فضای مجازی کار کنید.

ایشان در ادامه اظهار داشت: شیرینی پزی را از زمانیکه یادم می آید، دوست داشتم همیشه شیرینی های عید خودم و مادرم را من درست می کردم. درست کردن شیرینی کاری بود که همیشه تکرار و تمرین زیادی روی آن داشتم. بارها و بارها اگر خراب می شد بی خیال انجام آن نمی شدم. برای همین تصمیم گرفتم به چیزی که به آن علاقه مند هستم، ادامه دهم.
او مزایا و معایب انجام کار در منزل را این گونه عنوان می کند: در کل مزیت های آن بیشتر از معایبش است. اینکه می توانم همزمان که سفارش های بیرون خویش را انجام می دهم در خانه و در کنار فرزندم باشم. فرزندم کلاس اول است مسلما به حمایت من در درس ها نیاز دارد. یا اینکه با یک پیام یا تماس تلفنی سفارش ها را هماهنگ می کنم و دغدغه رفت و آمد ندارم.
این مادر بابلی در رابطه با چگونگی توازن میان کارهای خانه و کارش می گوید: زمانیکه حجم سفارش ها بخصوص در اعیاد، بالاست، تلاش می کنم بعضی از مواد اولیه را از قبل آماده کنم، یا یک سری غذاهای نیمه آماده درست می کنم تا در زمان مورد نظر دغدغه هایم کمتر شود.
او حالا علیرغم این که هنوز به درآمد دلخواه اش نرسیده اما احساس رضایت صددرصد از انجام آن دارد، چون این کار را دلی آغاز کرده است. تنها گرفتن مدرک را مفید نمی داند اگر مقرر است برای مدرکی هزینه کند دوست دارد هزینه بیشتری بدهد و مهارت یاد بگیرد. پیشرفتش را مدیون تجربیاتش می داند که از راه آزمون و خطا بدست آورده است. از نظر او درآمد و تشویق های دیگران هرچند مهم هستند اما جزو عوامل بیرونی هستند. مهم خود شخص است. اگر بخواهید با کوچکترین کاری درجا بزنید یا باید کار را کنار بگذارید یا در سطح پایین بمانید. احساس رضایت مشتری برایش خیلی مهم می باشد و چون عشق زیادی به این کار دارد صفر و صد کار را خودش انجام می دهد و مشتریانش هم از این عشق او به کارش آگاهند. این بانو مشتری داشته که از ایران مهاجرت کرده و به ایتالیا رفته اما باز با وجود مسافت دور، متقاضی شیرینی هایش است.


از کجا شروع کنیم؟

درست است که ایجاد این نوع مشاغل دغدغه های زیاد مشاغل بیرونی، از تهیه مکان گرفته تا پرداخت مالیات و مواردی از این قبیل را ندارد. اما باید با برنامه ریزی باشد و اطلاعات کافی در رابطه با آن داشته باشیم. همچون مهم ترین مواردی که در شروع این نوع کسب و کارها باید در نظر گرفت شامل موارد زیر است:
- بر روی فعالیتهایی متمرکز شویم که به آن علاقه مندیم و توانایی و مهارت لازم برای انجام آن داریم.
- به جهت اینکه بتوانیم مدیریت بهتری بر روی زندگی شخصی خود داشته باشیم کسب و کار باید متناسب با فضایی باشد که انتخاب کردیم.
- پیش از شروع باید نیاز مشتریان خویش را بشناسید. در خیلی از این مشاغل سن، جنسیت، شغل، محل زندگی و میزان درآمد مشتریان برای بازاریابی مناسب موثر هستند.
- شناخت رقبا در این مشاغل از جنبه های مختلف اهمیت زیادی دارد. شما می توانید با شناخت نحوه فعالیت آنها، با تشکیل تغییراتی کار خویش را متفاوت تر انجام دهید. تا مشتریان خویش را بیشتر جذب کنید. همینطور شناخت نقاط ضعف رقبا، از تکرار اشتباهات جلوگیری کرده و سبب پیشرفت کار شما می شود.
- در زمان های آزاد ایده خویش را در مکان هایی مانند جشنواره های محلی، نمایشگاه ها آزمایش کنید تا بازخورد مشتریان خویش را ببینید.
- برای شروع هر فعالیتی نیازمند بودجه هستیم. در ابتدا باید لیستی از وسایل مورد نیاز را تهیه نماییم تا سرمایه مورد نیاز آنرا تخمین بزنیم و برای تأمین هزینه های فعالیت مورد نظر برنامه ریزی نماییم.




پرسودترین مشاغل خانگی برای بانوان

راه اندازی کسب و کار خانگی برای خانم ها مزیت های بیشتری نسبت با آقایان دارد بخصوص مادران که می توانند زمان بیشتری برای تربیت فرزندان خود صرف کنند بدون اینکه مجبور به ترک خانه شوند، می توانند برای خود درآمدی داشته باشند. در سالهای اخیر با عنایت به تغییر سبک زندگی مردم و گسترش استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی مشاغل خانگی جدیدی روی کار آمده است.
ادمین شبکه های اجتماعی، تهیه غذای خانگی، فروش محصولات بهداشتی، شیرینی پزی، خیاطی، قالی بافی و بافت تابلوفرش، تولید اقلام دکوری و صنایع دستی، عروسک سازی، بسته بندی مواد غذایی و خوراکی، درست کردن ترشی خانگی، پرورش گیاهان خانگی و دارویی، ایجاد کانال در شبکه های اجتماعی، فراوری و بسته بندی میوه های خشک و مشاغلی از این قبیل، جزو مشاغل پر درآمدی هستند که در سالهای اخیر خیلی از بانوان، در خانه انجام می دهند.


پردرآمدترین مشاغل خانگی برای آقایان

با عنایت به شرایط اقتصادی اغلب افراد بخصوص آقایان به دنبال شغل دومی برای خود هستند و مشاغل خانگی می تواند گزینه خوبی برای آنها باشد. از آنجاییکه در بعضی از مشاغل میزان مهارت آقایان نسبت به خانم ها بیشتر است. آنها می توانند با انجام این نوع از فعالیت ها بعنوان مشاغل خانگی برای خود کسب درآمد کنند.
طراحی سایت و برنامه نویسی، کارشناس و مشاوره سئو(بهینه سازی سایت و جستجوی مجازی)، ترجمه و ویراستاری، بازاریاب تلفنی و آنلاین، طراح گرافیک، فروشگاه اینترنتی، تدریس آنلاین، چاپ سیلک(چاپ تبلیغی روی اشیاء)، پرورش قارچ، ساخت وسایل چوبی، محصولات چرمی همچون مشاغلی هستند که آقایان می توانند در منزل به آن بپردازند.




سخن آخر
با عنایت به گسترش استفاده از اینترنت و تنوع مشاغل اینترنتی استفاده از این شیوه کسب و کار در حال افزایش می باشد. زنان بیشتر به این نوع مشاغل گرایش دارند چون که زمان بیشتری در کنار خانواده هستند و از طرفی با کسب درآمد به معیشت خانواده کمک می کنند. داشتن علاقه و مهارت در انجام این نوع کسب و کار از مهم ترین اصول اولیه اشتغال خانگی است که حتما باید مورد توجه قرار گیرد.




منبع:

1403/01/29
14:22:30
5.0 / 5
126
تگهای خبر: بازار , تولید , خدمات , راه اندازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
مسیر ساز
مسیر ساز
masirsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسیرساز محفوظ است

مسیرساز

حمل و نقل و راهسازی