مسیرساز

پازل های گم شده دوركاری كدامند؟

پازل های گم شده دوركاری كدامند؟

همزمان با شیوع كرونا و ضرورت كاهش حضور افراد در اجتماع، دوركاری و فراهم كردن بستر توسعه آن مورد توجه قرار گرفته است. در این حوزه یك كارشناس حوزه مدیریت ملزومات گسترش دوركاری و به دنبال آن تغییرات در سبك های مدیریتی ارگان ها را شرح داد.


علیرضا تفرشی در گفتگو با ایسنا، درباره تاثیرات گسترش ویروس کرونا بر کار و سبک های مدیریتی و سازمان، اظهار نمود: زمانی که درباره دنیای کنونی همراه با کرونا صحبت می نماییم به یکسری الگوهای ذهنی جدید احتیاج داریم تا فعالیتهای خویش را ادامه بدهیم. در این حوزه، مبحث رهبری یا مدیریت مطرح می شود تا بتوانیم فرآیندها را رهبری نماییم که به آن رهبری دیجیتال می گویند که پیش از شیوع این ویروس، رهبری دیجیتال برای رهبران و مدیران یک سازمان تعریف نشده بود.
وی با اشاره به اینکه مدیریت یا رهبری دیجیتال به یکسری اقدامات و ملزومات احتیاج دارد، اظهار داشت: یکی از این موارد جدی شدن مبحث دورکاری است که بسته به سیاست ها و ماهیت مشاغل متغیر است و در این راستا، به توسعه قوانین و مقررات دورکاری در کشور احتیاج است. بحث دیگر در این حوزه این است که چگونه به افراد برای کارکردن در خانه انگیزه بدهیم و چگونه برای آنها کار تعریف نماییم و آنرا از آنها تحویل بگیریم.

ظهور تیم های مجازی با دورکاری
این کارشناس حوزه مدیریت اضافه کرد: کار گروهی یا تیمی هم در این بین به تیم مجازی تبدیل گشته که اعتماد بین افراد تیم از راه دور در این حوزه حائز اهمیت می باشد. همچنین، اینکه چگونه مسئولیت ها بین افراد تیم تقسیم شود هم یکی دیگر از چالش های تیم مجازی است که سفارش می شود تا رهبری تیم یا مسئولیت ها بین افراد جابه جا شود.
تفرشی درباره چگونگی ارزیابی عملکرد کارمندان در دوران دورکاری، توضیح داد: در دنیا یکسری نرم افزارها را توسعه دادند تا از راه آنها عملکرد افراد را مورد بررسی قرار دهند؛ ازاین رو هم اکنون سازمان های سنتی نیاز دارند تا این نرم افزارها را در ارگان خود توسعه بدهند.

امنیت اطلاعات و پهنای باند از مهمترین چالش های دورکاری
به گفته وی سلامت روان هم یکی از موضوعات مهم در دورکاری است و در دورکاری یکسری چالش ها هم وجود دارد که شامل امنیت اطلاعات است. علاوه براین، پهنای باند هم در این راستا مهم می باشد تا اختلالی در طول فرایند دورکاری ایجاد نشود.
تفرشی افزود: دورکاری نه تنها نباید کیفیت عملکرد را کاهش بدهد بلکه باید بگونه ای عمل شود تا عملکرد ارتقا پیدا کند، چونکه در حوزه مدیریت زمانی که موضعی جدیدی مطرح می شود باید به افزایش پاسخگویی و عملکرد توجه کرد؛ در غیر اینصورت دلیلی برای اجرای دورکاری نخواهد بود.
این کارشناس حوزه مدیریت، ارتقای مهارت های کارمندان همچون توانایی فعالیت با فناوری ها را همچون ملزومات دورکاری دانست و تصریح کرد: اگر از امروز برای دورکاری و تقویت آن در کشور اقدام نماییم، در ایام آینده و بحران های دیگر صدمه های کمتری خواهیم دید.




منبع:

1399/05/02
16:59:47
5.0 / 5
2558
تگهای خبر: فناوری , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
مسیر ساز
مسیر ساز
masirsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسیرساز محفوظ است

مسیرساز

حمل و نقل و راهسازی