مسیرساز
تأكید معاون برنامه ریزی شهرداری تهران؛

مشاركت حداكثری در روند تدوین برنامه سوم ادامه یابد

مشاركت حداكثری در روند تدوین برنامه سوم ادامه یابد

مسیرساز: معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امورشورای شهرداری تهران درفرایند تدوین برنامه در واحدهای ستادی، معاونت ها، ادارات كل و مناطق ۲۲گانه بر ادامه مشاركت حداكثری در روند تدوین برنامه سوم تأكیدكرد.



به گزارش مسیرساز به نقل از كمیته اطلاع رسانی تدوین برنامه سوم شهر تهران، در نشست بامداد امروز معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای گفت و شنودی درباره روند فرایند برنامه پنج ساله سوم شهر تهران با مدیران برنامه ریزی شهرداری تشكیل شد. حجت اله میرزایی با تقدیر و ارج نهادن به همكاری خوب، هدفمند و جدی كلیه مدیران، كاركنان و صاحب نظران در فرایند تدوین برنامه در واحدهای ستادی، معاونت ها، ادارات كل و مناطق ۲۲گانه بر ادامه مشاركت حداكثری در روند تدوین برنامه سوم تاكید كرد.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران در این هم اندیشی تصریح كرد: تدوین برنامه سوم در سه سطح برنامه راهبردی، برنامه راهبردی عملیاتی و برنامه توسعه مناطق تهیه شده كه تا آخر سال قابل عرضه به شورای اسلامی شهر تهران است.
میرزایی با اشاره به مسایل گوناگونی همچون محقق نشدن بودجه ۱۷هزار و ۳۴۰ میلیارد تومانی و كاهش درآمد ۶ الی ۷ هزار میلیارد تومانی تقاضا از محل پروانه های ساختمانی را همچون معضلات پیش روی شهرداری تهران دانست و اظهار داشت: برآورد خوش بینانه ما از درآمد شهرداری امسال ۱۵ هزار میلیارد تومان است و ۲۳۴۰میلیارد تومان از منابع درآمد شهرداری قابل تحقق نیست.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران راه برون رفت از این مسایل را بررسی بودجه شهرداری در سه سناریو صرفه جویی هزینه ها، تخصیص هزینه ها و بازنگری در هزینه ها دانست.
میرزایی در ادامه بر اهمیت مسئله دسترسی ها تاكید كرد و اظهار داشت: متأسفانه هزینه های ارزی در ماه های گذشته دو برابر شده و این امر سبب عدم امكان ادامه فعالیت ها در بعضی از سازمان ها همچون سازمان حمل و نقل و ترافیك شده است.
وی ضمن تاكید برلزوم كاهش هزینه ها در كلیه سازمان های نیازمند تجهیزات وارداتی خواهان تهیه برآورد هزینه های ارزی در تك تك مناطق شد.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران از تشكیل ستاد مدیریت با هدف كاهش هزینه ها، شناسایی منابع درآمدی جدید و انجام وصول مطالبات شهرداری اطلاع داد.
میرزایی اظهار داشت: از دیگر الزاماتی كه می بایست در دستور كار معاونت ها قرار گیرد تهیه گزارش از منابع قابل صرفه جویی است.
وی خاطرنشان كرد: فعالیت مهمی به نام تولید نمایه های (پروفایل) توسعه برای تك تك محلات تهران در حال انجام می باشد. یعنی با ۷۰ شاخص برای ۳۵۴ محله و ۲۲منطقه نمایه های توسعه بوجود آمده كه در هر سال بهنگام و بروزرسانی می گردد. این فعالیت كار مشتركی بین معاونت برنامه ریزی، سازمان نوسازی و فناوری اطلاعات است كه بر مبنای آن محلات نیازمند مداخله انتخاب و برنامه توسعه برای آن تبیین می گردد.
میرزایی اضافه كرد: ما هم اكنون در مرحله ای هستیم كه می بایست چاره ها غربال و تقویم مالی شوند. به صورت مثال در سبد راهكارهای تهیه شده در زمینه حمل و نقل، با مشورت كمیسیون تخصصی شورا مقرر شد از بین این چاره ها بر روی سه چاره حمل و نقل عمومی(مترو و اتوبوس)، برقی كردن موتور سیكلت ها و مدیریت تقاضا متمركز شویم.
وی گفت این بدان معناست كه ما تنها بر روی عرضه فكر نكرده و به كاهش بخشی از تقاضا هم بیندیشیم. این چهار چوب بسیار خوبی در حوزه حمل و نقل است كه می بایست در پنج سال پیشرو برآن تمركز كرد. وی اولویت بندی مسایل در تمامی حوزه ها را از ضروریات دانست و اظهار داشت: هم اكنون اتمام پروژه های نیمه تمام و بودجه بندی از اولویت های حوزه عمران است.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا بر مشاركت حداكثری و تعامل خوب معاونین برنامه ریزی در مناطق و ستاد با روابط عمومی ها تاكید كرد.
وی علت تأخیر دو ماهه در ارائه برنامه را اهمیت مرحله فرایند تدوین برنامه بر خود برنامه و تولید فضای همزبانی مشترك بین مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر دانست.
میرزایی تهیه ۳۵ گزارش مطالعاتی برای نخستین بار، تنظیم جدول داده ستانی شهر، تهیه GDP ساختار اقتصادی شهر تهران و مطالعاتی كه سبب در اختیار گرفتن سرمایه مطلوب انسانی شده است را از دیگر دستاوردهای معاونت برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا در دوره جدید مدیریت شهری ذكر كرد.

1397/04/15
13:55:17
5.0 / 5
5000
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
مسیر ساز
مسیر ساز
masirsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مسیرساز محفوظ است

مسیرساز

حمل و نقل و راهسازی