استاندار:
سرمایه گذاری هلدینگ ماهان در لرستان می تواند تحول آفرین باشد
به گزارش مسیرساز، لرستان استاندار لرستان اظهار داشت: سرمایه گذاری هلدینگ ماهان در استان می تواند تحول آفرین باشد.
فرهاد زیویار ۲۵ تیر در نشست با مدیرعامل شرکت هواپیمایی ماهان با اشاره به ظرفیتهای لرستان، بیان کرد: بدنبال طرح های تحول آفرین با مشارکت سرمایه گذاران موفق هستیم.
وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری هلدینگ ماهان در لرستان می تواند تحول آفرین باشد، افزود: باتوجه به طرح های موفق و مهمی که هلدینگ ماهان در کشور اجرا کرده است، در لرستان نیز در بخش های گردشگری، کشاورزی و همین طور افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خرم آباد گامی موثر برای تحول آفرینی می تواند مورد انتظار باشد.
در این نشست احمدرضا دالوند، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان، کاملی، رییس فرودگاه شهدای خرم آباد و جناب، مدیرکل سرمایه گذاری استانداری نیز حضور داشتند.
بازدید از بسته های سرمایه گذاری استان با همراهی کارشناسان اقتصادی و سرمایه گذاری هلدینگ ماهان در این نشست با استقبال شرکت ماهان مصوب شد.
منبع: masirsaz.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب