مدیركل بنیاد مسكن فارس:
        سیل استهبان به خانه ها لطمه نزده است
        
        مسیرساز: بنا بگفته مدیرکل بنیاد مسکن فارس، سیل روز گذشته استهبان خارج از محدوده شهری و روستای رخ داده و صدمه ای به هیچ یک از واحدهای مسکونی وارد نشده است.
        
        به گزارش مسیرساز به نقل از ایسنا، روز گذشته حوالی ساعت ۱۸: ۳۰ در استهبان استان فارس در بالادست رودخانه طغیان به وجود آمد که گردشگران و افرادی که در حریم رودخانه بودند ناگهان با سیل مواجه گشتند. در این حادثه، سیل تعدادی خودرو را با خود برد و تا کنون مرگ ۲۱ نفر و مفقودی ۲ تن تایید شده است. 
 اما آنطور که مدیرکل بنیاد مسکن استان فارس گفته است سیل استهبان خارج از محدوده شهری و روستایی رخ داده است و بدین سبب به هیچیک از واحدهای مسکونی شهری و روستایی صدمه ای وارد نشده. عطاالله زمانی در گفت و گو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از آمادگی بنیاد برای مساعدت با دستگاه های امدادرسان آگاهی داد.
 وی ادامه داد: هلال احمر و ستاد مدیریت بحران در منطقه حضور پیدا کردند و بنیاد مسکن استان نیز آمادگی دارد تا با درخواست مدیریت بحران چنانچه نیازی به امدادرسانی بیشتر باشد همکاری لازم را داشته باشد.
 
 منبع: مسیرساز
        
                    
                    
                    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب